Marieke Marache – Uw vastgoed makelaar aan de Costa del Sol

Costa Del Sol Vastgoed Marieke Marache

Op huizenjacht aan de Costa del Sol? Wordt het Marbella, Malaga, Mijas, Nerja of ...? Ik help u graag en ga vrijblijvend voor u op zoek naar een woning die aan uw verwachtingen voldoet. Dankzij mijn kennis van de omgeving en de lokale markt, ben ik uw ideale partner ter plaatse.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Het opbouwen van een goed relatie met mijn klanten is waar ik naar streef. Ik luister naar uw wensen, bezorg u een selectie op maat en begeleid u actief van A tot Z. 

Groot netwerk

Om uit een zó uitgebreid mogelijk aanbod te kunnen putten, werk ik samen met mijn persoonlijk netwerk van betrouwbare vastgoedmakelaars en verzorg voor u de coördinatie. Het werken met één contactpersoon bespaart u de nodige tijd en maakt het zoeken naar een geschikte woning eenvoudiger.

Prijs / Kwaliteit

Alle aangeboden woningen controleer ik persoonlijk op hun prijs/kwaliteitsverhouding  - vaak worden in de regio woningen aan onrealistische prijzen aangeboden.

Gedetailleerde documentatie 

Ik streef ernaar u een zó realistisch mogelijk en goed gedocumenteerde presentatie van elke woning te bezorgen. Dit maakt het voor u makkelijker een juiste selectie te maken, zelfs van op afstand.

Begin onmiddellijk met uw zoektocht en bel me vandaag nog of stuur me een mailtje!


Marieke Marache

Costa Del Sol Vastgoed Marieke Marache


marache@costadelsol-vastgoed.be

+34 639 66 44 24 


Costa del Sol Vastgoed 
C/Escucha 28 
29018 Málaga 
Spanje

Immobilien Malaga © 2017 All Rights Reserved