Title:

Nieuwbouw

Short text:
Button Malaga NL:
Title:

Durf te dromen!

Short text:
Wij helpen u graag uw droom te laten uitkomen en gaan voor u op zoek naar de juiste woning aan de Costa del Sol
Button Malaga NL:
Title:

Marbella

Short text:
Overzicht van de mooiste woningen in Marbella
Button Malaga NL:
Title:

Advies

Short text:
Praktische en juridische informatie inzake verkoop/aankoop van onroerend goed in Spanje
Button Malaga NL:
marieke-home

VASTGOED AAN DE Costa del Sol

Vastgoed in Marbella, Malaga, Nerja, Mijas, ... is onze specialiteit. Costa del Sol Vastgoed is uw lokale Nederlandstalige makelaar aan de Costa del Sol in Andalusië. Onze persoonlijke begeleiding in het Nederlands en een zeer professionele aanpak, staan garant voor een zorgeloze aankoop of verkoop van uw eigendom aan de Costa del Sol.

Wij spreken uw taal en begrijpen uw wensen – en dat maakt het voor u eenvoudiger om uw ideale woning aan de Costa del Sol te vinden. Dankzij ons ruim en gevarieerd aanbod van huizen, villa´s, appartementen, penthouse´s, bouwgronden, ... en onze samenwerking met andere betrouwbare makelaars, kunnen wij u adviseren over de meest interessante actuele aanbiedingen aan de Costa del Sol.
U bezorgt ons uw wensen en wij gaan op zoek naar uw droomwoning. Een tevreden klant is onze persoonlijke uitdaging!

Lees meer

MARBELLA – DE VRAAG NAAR VASTGOED BLIJFT GROEIEN

De vraag naar vastgoed in Marbella en bij uitbreiding aan de Costa del Sol is nog steeds groot en blijft groeien. Naast Marbella tonen kopers ook steeds meer interesse in vastgoed ten oosten en ten westen van Marbella. Estepona is bij uitstek de rijzende ster – de goede infrastructuur rondom het charmante stadje valt bij veel van onze klanten in de smaak. Verder zijn ook Benalmadena en Mijas in trek door hun ligging vlakbij Malaga en hun aantrekkelijke nieuwbouwprojecten. Sotogrande is voorlopig nog een insider tip – dit is een exclusief woongebied ten westen van Estepona.

De trend om appartementen en villa’s op plan te kopen is onverminderd populair en we zijn er trots op dat we onze klanten een mooie waaier aan nieuwbouwprojecten kunnen aanbieden.

VASTGOED MET SPECIFIEKE EISEN

  • Exclusieve woningen
  • Woningen aan golfbanen 
  • Woningen aan het strand 
  • Interessante aanbiedingen

Laat ons weten wat u zoekt
Wij adviseren u graag!

Ervaringen van onze klanten

Opinion:
Bedankt voor uw snelle en professionele afhandeling van onze aankoop. Bij het nemen van een belangrijke beslissing zoals deze: een woning aankopen in een land waar je zelf niet woont, is het SUPER te kunnen rekenen op mensen zoals u!
Name:
Nederlandse klant

Opinion:
Dankzij haar inzet en vastberadenheid, kregen we het gevoel dat er wel degelijk rekening werd gehouden met onze wensen, en dat wij als klant, centraal staan in het ganse aankoopproces.
Name:
Vlaamse klant

Opinion:
Mevr. Marache bezorgde ons op voorhand de nodige huizeninfo en een planning van de georganiseerde 'visits'. Ze kwam ons ophalen van het vliegveld en liet ons een aantal interessante woningen zien. Telkens werd in overleg en op een objectieve manier, de voor- en nadelen besproken. Ze is erg behulpzaam, sympathiek en we kunnen haar graag aanbevelen.
Name:
Belgische klant

Opinion:
Mevr. Marache heeft mijn situatie goed beoordeeld en samen met mij en andere partijen het traject vakkundig doorlopen. Ik heb door het gehele traject het gevoel gehad dat er naar mij geluisterd werd en adequaat op vragen en situaties werd ingesprongen.
Name:
Nederlandse klant

Immobilien Malaga © 2017 All Rights Reserved